6 دسامبر 2013

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

http://dl.247-365.ir/ashpazi/Limo_Torsh.jpg

بهترين و ساده ترين روش اين است که ليمو ترش ها را به مدت چند ثانيه در آبجوش بريزيد و بعد از آن فوراً در آبکش بريزيد و استفاده کنيد يا روش ديگر آن است که ليمو ها کمي با دست روي تخته ورز دهيد و بعد آب آنها را بگيريد.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, فوت و فن و نکات آشپزی
:: برچسب ها : , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 6 دسامبر 2013 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز