6 دسامبر 2013

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

http://dl.247-365.ir/ashpazi/Sibzamini_Sorkh_Karde.jpg

سيب زميني را طي دو مرحله سرخ کنيد، در مرحله اول سيب زميني را در دماي 177 درجه سانتي گراد تا حدي حرارت دهيد که همچنان زرد و نرم باشد. در مرحله دوم، پس از اينکه سيب زميني ها خنک شد و روغن اضافي آنها خارج شد در دماي 190 درجه سانتي گراد آنقدر حرارت دهيد تا کاملاً طلايي و برشته شود. اين مرحله يک دقيقه طول ميکشد.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, فوت و فن و نکات آشپزی
:: برچسب ها : , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 6 دسامبر 2013 | 2 دیدگاه
 
2 دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  • دیدگاهتان را بنویسید



     
    http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
       
    عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز