6 دسامبر 2013

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

http://dl.247-365.ir/ashpazi/Zarfe_Sokhte.jpg

ترکيبي از يک چهارم سرکه و سه چهارم آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد و غذاهاي ته گرفته جدا شوند. همچنين مي توانيد يک قاشق بکينگ پودر و آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا آب گرم شود.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, فوت و فن و نکات آشپزی
:: برچسب ها : , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 6 دسامبر 2013 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز