مواد لازم: جو يا بلغور جو 1/5 پيمانه پياز 1 عدد رنده شده آب قلم يا عصاره 4 پيمانه هويج 1 عدد رنده شده قارچ 500 گرم مرغ 1 تکه جعفري 1 پيمانه شير 2 پيمانه خامه 1 پيمانه نمک و فلفل به مقدار لازم ادامه متن در ادامه مطلب …
طرز تهيه: جو را از قبل خيس کرده و به همراه مرغ، پياز، هويج، آب قلم و نمک و فلفل طبخ مي کنيم. 1 ساعت زمان مي دهيم تا سوپ بپزد بعد مرغ را ريش کرده و قارچ ها را خرد کرده و به همراي جعفري و مرغ به سوپ اضافه مي کنيم. شير را هم مي ريزيم و شعله را کم مي کنيم تا شير سر نرود. 15 دقيقه بعد سوپ آماده است. سوپ را از روي حرارت برداشته و خامه را اضافه مي کنيم. آماده ي سرو است.