18 آوریل 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
جو يا بلغور جو     1/5 پيمانه
پياز     1 عدد رنده شده
آب قلم يا عصاره     4 پيمانه
هويج     1 عدد رنده شده
قارچ     500 گرم
مرغ     1 تکه
جعفري     1 پيمانه
شير     2 پيمانه
خامه     1 پيمانه
نمک و فلفل     به مقدار لازم
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
جو را از قبل خيس کرده و به همراه مرغ، پياز، هويج، آب قلم و نمک و فلفل طبخ مي کنيم. 1 ساعت زمان مي دهيم تا سوپ بپزد بعد مرغ را ريش کرده و قارچ ها را خرد کرده و به همراي جعفري و مرغ به سوپ اضافه مي کنيم. شير را هم مي ريزيم و شعله را کم مي کنيم تا شير سر نرود. 15 دقيقه بعد سوپ آماده است. سوپ را از روي حرارت برداشته و خامه را اضافه مي کنيم. آماده ي سرو است.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 18 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز