18 آوریل 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
جو يا بلغور جو     1 پيمانه
پياز     1 عدد رنده شده
آب قلم يا عصاره ي گوشت     4 پيمانه
هويج     1 عدد نگيني خرد شده
رب گوجه     1 قاشق غذاخوري
مرغ     1 تکه
نمک و فلفل     به مقدار لازم
جعفري     1 پيمانه
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
ابتدا جو خيس شده را با مرغ، پياز، هويج، نمک و فلفل و آب قلم يا عصاره طبخ مي کنيم. يک ساعت که از زمان پخت گذشت مرغ را کاملاً ريش کرده و با رب و جعفري به سوپ اضافه مي کنيم. بعد از 10 دقيقه سوپ را سرو کرده و با ليموي تازه نوش جان مي کنيم.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 18 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز