مواد لازم: جو يا بلغور جو 1 پيمانه پياز 1 عدد رنده شده آب قلم يا عصاره ي گوشت 4 پيمانه هويج 1 عدد نگيني خرد شده رب گوجه 1 قاشق غذاخوري مرغ 1 تکه نمک و فلفل به مقدار لازم جعفري 1 پيمانه ادامه متن در ادامه مطلب …
طرز تهيه: ابتدا جو خيس شده را با مرغ، پياز، هويج، نمک و فلفل و آب قلم يا عصاره طبخ مي کنيم. يک ساعت که از زمان پخت گذشت مرغ را کاملاً ريش کرده و با رب و جعفري به سوپ اضافه مي کنيم. بعد از 10 دقيقه سوپ را سرو کرده و با ليموي تازه نوش جان مي کنيم.