18 آوریل 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
آب گوشت     4 پيمانه
هويج     1 عدد رنده شده
کرفس     2 ساقه
آرد     50 گرم
نمک و فلفل     به مقدار لازم
کره     50 گرم
قارچ     250 گرم
خامه     1/2 پيمانه
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
آرد و کره را تفت مي دهيم تا آرد طلايي شود. آب گوشت را به تدريج به آرد اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا گلوله نشود. هويج و کرفس و قارچ را خرد کرده و با نمک و فلفل به سوپ اضافه مي کنيم و ميگذاريم تا کاملاً جا بيفتد و در آخر خامه را اضافه مي کنيم.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 18 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز