18 آوریل 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
آب گوشت     5 پيمانه
عدس    250 گرم
پياز    1 عدد
آرد    4 قاشق غذاخوري
مارگارين    3 قاشق غذاخوري
آب    4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل   به مقدار لازم
گلپر    دلخواه
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
عدس را از قبل خيس کرده، پياز را رنده کرده و با 3 قاشق مارگارين تفت دهيد تا نرم شود و آرد را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. بعد آب و عدس و آب گوشت را در قابلمه ريخته تا جوش بيايد. بعد از پخته شدن عدس سوپ شما کاملاً غليظ مي شود و مي توانيد با کمي گلپر نوش جان کنيد.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 18 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز