مواد لازم: آب گوشت 5 پيمانه عدس 250 گرم پياز 1 عدد آرد 4 قاشق غذاخوري مارگارين 3 قاشق غذاخوري آب 4 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به مقدار لازم گلپر دلخواه ادامه متن در ادامه مطلب …
طرز تهيه: عدس را از قبل خيس کرده، پياز را رنده کرده و با 3 قاشق مارگارين تفت دهيد تا نرم شود و آرد را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. بعد آب و عدس و آب گوشت را در قابلمه ريخته تا جوش بيايد. بعد از پخته شدن عدس سوپ شما کاملاً غليظ مي شود و مي توانيد با کمي گلپر نوش جان کنيد.