21 آوریل 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
سينه ي مرغ بدون پوست     1 عدد
ذرت کنسروي     300 گرم
قرص عصاره ي مرغ     1 عدد
نمک و فلفل     به مقدار لازم
سفيده ي تخم مرغ     2 عدد
شير     1 قاشق سوپخوري
آرد ذرت     1 قاشق
برگ اسفناج تازه     6 تا 8 عدد
پيازچه به طور مورب خرد شده     3 عدد
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
سينه هاي مرغ را به شکل نوار بلند و باريک برش دهيد. ذرت و قرص عصاره ي مرغ را در 3 ليوان آب به جوش آوريد. نوارهاي مرغ را به مواد بيفزاييد و به مدت 5 دقيقه با شعله ي بالا حرارت دهيد. سفيده هاي تخم مرغ را بزنيد تا کف کند و شير را به آن بيفزاييد. آرد ذرت را با نمک و فلفل و 2 قاشق آب سرد مخلوط کنيد و به سوپ اضافه کنيد و هم بزنيد تا قوام بيايد. مخلوط سفيده و سبزيجات را به سوپ اضافه کنيد و قدري هم بزنيد تا نوارهاي رشته اي شکل در سطح سوپ تشکيل شود و سوپ آماده است.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , ,
تاریخ انتشار : دوشنبه, 21 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز