|
|
نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی
مواد لازم:
سينه ي مرغ بدون پوست 1 عدد
ذرت کنسروي 300 گرم
قرص عصاره ي مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
سفيده ي تخم مرغ 2 عدد
شير 1 قاشق سوپخوري
آرد ذرت 1 قاشق
برگ اسفناج تازه 6 تا 8 عدد
پيازچه به طور مورب خرد شده 3 عدد
ادامه متن در ادامه مطلب …
طرز تهيه:
سينه هاي مرغ را به شکل نوار بلند و باريک برش دهيد. ذرت و قرص عصاره ي مرغ را در 3 ليوان آب به جوش آوريد. نوارهاي مرغ را به مواد بيفزاييد و به مدت 5 دقيقه با شعله ي بالا حرارت دهيد. سفيده هاي تخم مرغ را بزنيد تا کف کند و شير را به آن بيفزاييد. آرد ذرت را با نمک و فلفل و 2 قاشق آب سرد مخلوط کنيد و به سوپ اضافه کنيد و هم بزنيد تا قوام بيايد. مخلوط سفيده و سبزيجات را به سوپ اضافه کنيد و قدري هم بزنيد تا نوارهاي رشته اي شکل در سطح سوپ تشکيل شود و سوپ آماده است.
:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها:: برچسب ها : , آموزش تهيه سوپ, آموزش تهيه سوپ مرغ و ذرت, چگونه سوپ مرغ و ذرت درست کنیم ؟, روش تهيه سوپ, روش تهيه سوپ مرغ و ذرت, سوپ مرغ و ذرت
|
|
|
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز
|
|
|