X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
21 آوریل 2014
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/Mahak.jpg

 

http://247-365.ir/wp-content/pic/other/SokootCraft2.png

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
سینه ی مرغ بدون پوست     1 عدد
ذرت کنسروی     300 گرم
قرص عصاره ی مرغ     1 عدد
نمک و فلفل     به مقدار لازم
سفیده ی تخم مرغ     2 عدد
شیر     1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت     1 قاشق
برگ اسفناج تازه     6 تا 8 عدد
پیازچه به طور مورب خرد شده     3 عدد
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهیه:
سینه های مرغ را به شکل نوار بلند و باریک برش دهید. ذرت و قرص عصاره ی مرغ را در 3 لیوان آب به جوش آورید. نوارهای مرغ را به مواد بیفزایید و به مدت 5 دقیقه با شعله ی بالا حرارت دهید. سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کف کند و شیر را به آن بیفزایید. آرد ذرت را با نمک و فلفل و 2 قاشق آب سرد مخلوط کنید و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا قوام بیاید. مخلوط سفیده و سبزیجات را به سوپ اضافه کنید و قدری هم بزنید تا نوارهای رشته ای شکل در سطح سوپ تشکیل شود و سوپ آماده است.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , ,
تاریخ انتشار : دوشنبه, 21 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



 
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز