مواد لازم: سينه ي مرغ بدون پوست 1 عدد ذرت کنسروي 300 گرم قرص عصاره ي مرغ 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم سفيده ي تخم مرغ 2 عدد شير 1 قاشق سوپخوري آرد ذرت 1 قاشق برگ اسفناج تازه 6 تا 8 عدد پيازچه به طور مورب خرد شده 3 عدد ادامه متن در ادامه مطلب …
طرز تهيه: سينه هاي مرغ را به شکل نوار بلند و باريک برش دهيد. ذرت و قرص عصاره ي مرغ را در 3 ليوان آب به جوش آوريد. نوارهاي مرغ را به مواد بيفزاييد و به مدت 5 دقيقه با شعله ي بالا حرارت دهيد. سفيده هاي تخم مرغ را بزنيد تا کف کند و شير را به آن بيفزاييد. آرد ذرت را با نمک و فلفل و 2 قاشق آب سرد مخلوط کنيد و به سوپ اضافه کنيد و هم بزنيد تا قوام بيايد. مخلوط سفيده و سبزيجات را به سوپ اضافه کنيد و قدري هم بزنيد تا نوارهاي رشته اي شکل در سطح سوپ تشکيل شود و سوپ آماده است.