مواد لازم: جو 1/2 ليوان آب گوشت 4 پيمانه هويج 2 عدد کرفس 2 ساقه سس سفيد 1 پيمانه بروکلي 200 گرم خامه 1/4 ليوان آبليمو نصف ليوان پنير گودا 100 گرم نمک و فلفل به مقدار لازم ادامه متن در ادامه مطلب …
طرز تهيه: جو را از قبل خيس کرده سپس با آب گوشت و مقداري آب بپزيد. هويج رنده شده و کرفس خورد شده را به جو اضافه کرده به همراه بروکلي زمان مي دهيم تا کاملا بپزد. در آخر سس سفيد، نمک و فلفل را بريزيد. پس از 5 دقيقه خامه را به همراه پنير و سوپ اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود و از روي حرارت برداريد و آبليمو را بيفزاييد و روي آن را با خامه، حلقه هايي از هويج آبپز و بروکلي تزيين کنيد.