21 آوریل 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
جو     1/2 ليوان
آب گوشت    4 پيمانه
هويج     2 عدد
کرفس     2 ساقه
سس سفيد     1 پيمانه
بروکلي     200 گرم
خامه     1/4 ليوان
آبليمو     نصف ليوان
پنير گودا     100 گرم
نمک و فلفل     به مقدار لازم
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
جو را از قبل خيس کرده سپس با آب گوشت و مقداري آب بپزيد. هويج رنده شده و کرفس خورد شده را به جو اضافه کرده به همراه بروکلي زمان مي دهيم تا کاملا بپزد. در آخر سس سفيد، نمک و فلفل را بريزيد. پس از 5 دقيقه خامه را به همراه پنير و سوپ اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود و از روي حرارت برداريد و آبليمو را بيفزاييد و روي آن را با خامه، حلقه هايي از هويج آبپز و بروکلي تزيين کنيد.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , ,
تاریخ انتشار : دوشنبه, 21 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز