12 جولای 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

موادلازم :
مرغ(ران وسينه)     400 گرم
لپه     1 استکان
پياز     2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم
سيب زميني     3 عدد
ليموعماني     5 عدد
روغن     به مقدار لازم
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
ابتدا مرغ و لپه و پياز را با نمک وفلفل ميگذاريم تا کاملا بپزد. زماني که پخت، ليموعماني وسيب زميني را اضافه کنيد. در روغن زردچوبه را تفت دهيد و به آبگوشت اضافه کنيد. در اين آبگوشت(به جاي رب از زردچوبه استفاده مي شود وبايد کاملا زرد رنگ باشد) با حرارت ملايم بگذاريد جا بيفتد.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع آبگوشت ها
:: برچسب ها : , ,
تاریخ انتشار : شنبه, 12 جولای 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز