18 آوریل 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
قارچ دکمه اي     400 گرم
هويج رنده شده     50 گرم
شير     5 ليوان
جوز هندي     1/2 قاشق چايخوري
کرفس خرد شده     50 گرم
پياز     1 عدد
خامه     100 گرم
قرص عصاره ي گوشت     1 عدد
جعفري     1 قاشق چايخوري
کره     100 گرم
نمک و فلفل     به مقدار لازم
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرز تهيه:
هويج رنده شده و کرفس خرد شده را با مقداري آب مي پزيم. قرص عصاره را در يک پيمانه آب جوش حل مي کنيم و با پياز در قابلمه مي ريزيم. قارچ ها را شسته و به صورت درسته همراه با نيمي کره تفت مي دهيم و به مواد بالا اضافه مي کنيم. نيم ديگر کره را با آرد تفت مي دهيم. شير را به تدريح اضافه کرده و هم مي زنيم تا گلوله نشود. شير را به سوپ اضافه کرده در قابلمه را نمي بنديم و هر 10 دقيقه هم مي زنيم. خامه را با آب سوپ رقيق کرده و به آن اضافه مي کنيم و موقع سرو کردن آبليمو مي زنيم که شير بريده بريده نشود.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 18 آوریل 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز