مواد لازم: قارچ دکمه اي 400 گرم هويج رنده شده 50 گرم شير 5 ليوان جوز هندي 1/2 قاشق چايخوري کرفس خرد شده 50 گرم پياز 1 عدد خامه 100 گرم قرص عصاره ي گوشت 1 عدد جعفري 1 قاشق چايخوري کره 100 گرم نمک و فلفل به مقدار لازم ادامه متن در ادامه مطلب …
طرز تهيه: هويج رنده شده و کرفس خرد شده را با مقداري آب مي پزيم. قرص عصاره را در يک پيمانه آب جوش حل مي کنيم و با پياز در قابلمه مي ريزيم. قارچ ها را شسته و به صورت درسته همراه با نيمي کره تفت مي دهيم و به مواد بالا اضافه مي کنيم. نيم ديگر کره را با آرد تفت مي دهيم. شير را به تدريح اضافه کرده و هم مي زنيم تا گلوله نشود. شير را به سوپ اضافه کرده در قابلمه را نمي بنديم و هر 10 دقيقه هم مي زنيم. خامه را با آب سوپ رقيق کرده و به آن اضافه مي کنيم و موقع سرو کردن آبليمو مي زنيم که شير بريده بريده نشود.