6 دسامبر 2013

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

http://dl.247-365.ir/ashpazi/Dare_Shishe.jpg

اگر ابزار مخصوص باز کردن در فلزي ظروف و شيشه اي را در دسترس نداريد با کف دست چند ضربه به ته شيشه بزنيد تا فشاري در شيشه ايجاد شود، اين فشار در شيشه را به بالا فشار ميدهد و راحتر باز ميشود. يا شيشه را برعکس در آب جوش قرار دهيد يا آن را زير آب گرم نگه داريد تا درب آن گرم شده و در نتيجه منبسط شود، بعد در آن را باز کنيد. و يا با جسمي کوچک و تيز در شيشه را سوراخ کنيد تا هوا وارد آن شود و راحتر باز شود.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, فوت و فن و نکات آشپزی
:: برچسب ها : , , , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 6 دسامبر 2013 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز