6 دسامبر 2013

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

http://dl.247-365.ir/ashpazi/Roghane_Zeyton.jpg

سير درسته را پس از پوست گرفتن درون شيشه روغن زيتون قرار دهيد تا مدت بيشتري از آن استفاده کنيد و هم طعم و مزه سير بگيرد و براي استفاده در سالاد بسيار مناسب است.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, فوت و فن و نکات آشپزی
:: برچسب ها : , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 6 دسامبر 2013 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز