X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
6 دسامبر 2013
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/Mahak.jpg

 

http://247-365.ir/wp-content/pic/other/SokootCraft2.png

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

http://dl.247-365.ir/ashpazi/Roghane_Zeyton.jpg

سیر درسته را پس از پوست گرفتن درون شیشه روغن زیتون قرار دهید تا مدت بیشتری از آن استفاده کنید و هم طعم و مزه سیر بگیرد و برای استفاده در سالاد بسیار مناسب است.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, فوت و فن و نکات آشپزی
:: برچسب ها : , , ,
تاریخ انتشار : جمعه, 6 دسامبر 2013 | بدون دیدگاه
 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



 
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز