23 فوریه 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

http://dl.247-365.ir/ashpazi/soup/Nokat.jpg

متن در ادامه مطلب . . .

سوپ ها معمولاً به عنوان پيش غذا استفاده ميشوند. نکاتي را بايد در تهيه ي سوپ ها رعايت کنيم که عبارتند از:
1. سوپ را نبايد زياد هم بزنيم.
2. سبزي را در آخر طبخ به سوپ اضافه ميکنيم تا رنگ سبزش را از دست ندهد.
3. به جاي جو مي توانيد از بلغور جو يا جو پرک استفاده کرد که زمان پخت کمتري دارد.
4. براي چاشني سوپ مي توانيد از ليموي تازه يا آبليمو استفاده کرد.
5. در سوپ هايي که خامه به کار برده ميشود، وقتي که آبليمو اضافه مي کنيد بلافاصله از روي حرارت برداريد، زيرا جوشيدن آبليمو با خامه موجب بريدگي سوپ ميشود.
6. سس سفيدي که در سوپ ها به کار مي رود به اين روش تهيه ميشود. 1/2 شير را به تدريج به 1/2 آرد اضافه کرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا غليظ شود. بعد نمک و فلفل و 1/3 پيمانه کره اضافه کرده از روي حرارت بر مي داريم و با کمي خامه مخلوط مي کنيم و داخل سوپ مي ريزيم.
7. در صورت نداشتن آب قلم يا مرغ مي توانيد از قرص هاي عصاره ي گوشت يا مرغ استفاده کرد. با رعايت کردن اين نکات مي توان سوپ هاي خوشمزه ي زيادي تهيه کرد. سوپ يک غذاي مناسب براي روزهاي سرد زمستان است و بهبود دهنده ي سرماخوردگي است.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع سوپ ها
:: برچسب ها : , , ,
تاریخ انتشار : یکشنبه, 23 فوریه 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز