12 جولای 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

موادلازم:
گوشت ماهيچه     700 گرم
بادمجان متوسط     5 عدد
رب گوجه     2 قاشق غذاخوري
سيب زميني     5 عدد
غوره     1 پيمانه
لپه     1 پيمانه
پياز     2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن     به مقدار لازم
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرزتهيه:
گوشت را خرد کنيد و با پياز، رب گوجه و ادويه و 4 ليوان آب بپزيد. زماني که گوشت پخت لپه و غوره را اضافه کنيد و بگذاريد جا بيفتد. بادمجان ها را حلقه حلقه کنيد وسرخ کنيد. سيب زميني هاي حلقه شده را هم نيم ساعت قبل از سرو به آبگوشت اضافه کنيد. زماني که سيب زميني ها پخت بادمجان ها را هم بريزيد. آبگوشت آماده سرو است.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع آبگوشت ها
:: برچسب ها : , ,
تاریخ انتشار : شنبه, 12 جولای 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز