12 جولای 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

مواد لازم:
گوشت آبگوشتي     500 گرم
نخود     نصف ليوان
لوبيا سفيد     نصف ليوان
ليمو عماني     5 عدد
پياز     2 عدد
رب گوجه فرنگي     2/5 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زعفران و دارچين     به مقدار لازم
روغن     مقداري
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرزتهيه:
گوشت آبگوشتي و حبوباتي را که از قبل خيس کرده ايد را به همراه پياز بگذاريد بپزد. 1 ساعت که از زمان پخت گذشت، ليمو عماني را بريزيد و درظرفي ديگر رب گوجه و نمک و فلفل و زعفران و دارچين را تفت داده وداخل آبگوشت بريزيد. در قابلمه را بگذاريد وبا شعله ملايم و مدت زمان طولاني آبگوشت را بپزيد. نيم ساعت به زمان سرو آبگوشت سيب زميني ها را با پوست بيندازيد تا پخت شود.
نکته مهم:
1-اگر از دنبه در آبگوشت استفاده ميکنيد به هنگام سرو دنبه را بکوبيد و داخل آبگوشت بريزيد.
2-براي تهيه گوشت کوبيده، آب را از مواد جدا کنيد و بقيه مواد را بکوبيد.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع آبگوشت ها
:: برچسب ها : , ,
تاریخ انتشار : شنبه, 12 جولای 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز