12 جولای 2014

 

نوشته شده توسط : ایمان نیکخوی پهمدانی

موادلازم:
گوشت آبگوشتي و دنبه     500 گرم
گوجه فرنگي     نيم کيلو
نخود و لوبيا سفيد     1 ليوان
پياز     2 عدد
ليمو عماني     3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچين     به مقدار لازم
ادامه متن در ادامه مطلب …

طرزتهيه:
ابتدا گوشت و پياز را به همراه حبوبات بپزيد. بعد از اينکه 1 ساعت از پخت گذشت ليموعماني و ادويه ها را اضافه کنيد و زمان دهيد تا کاملا بپزد. نيم ساعت قبل از برداشتن آبگوشت از روي حرارت گوجه فرنگي هاي رنده شده را به آبگوشت اضافه کنيد تا جا بيفتد.



:: موضوعات مرتبط : آشپزی, انواع آبگوشت ها
:: برچسب ها : , ,
تاریخ انتشار : شنبه, 12 جولای 2014 | بدون دیدگاه
 

دیدگاهتان را بنویسید



 
http://247-365.ir/wp-content/pic/ad/EB.jpg
   
عکس, کلیپ, بازی, اپلیکیشن, برنامه سیمبیان, برنامه جاوا, آموزش KMPlayer, کلیپ آموزشی, آموزش ویندوز