موادلازم: گوشت آبگوشتي و دنبه 500 گرم گوجه فرنگي نيم کيلو نخود و لوبيا سفيد 1 ليوان پياز 2 عدد ليمو عماني 3 عدد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچين به مقدار لازم ادامه متن در ادامه مطلب …
طرزتهيه: ابتدا گوشت و پياز را به همراه حبوبات بپزيد. بعد از اينکه 1 ساعت از پخت گذشت ليموعماني و ادويه ها را اضافه کنيد و زمان دهيد تا کاملا بپزد. نيم ساعت قبل از برداشتن آبگوشت از روي حرارت گوجه فرنگي هاي رنده شده را به آبگوشت اضافه کنيد تا جا بيفتد.